Henkilöstön säännöllinen koulutus on vaikut­­ta­­vuu­­del­­taan yrityksen paras tur­val­­li­suus­te­ko

Tallissamme on turvallisuusalan rautaisia ammattilaisia. Teemme koulutusyhteistyötä myös muiden alan huippuosaajien kanssa. Valmiin valikoimamme lisäksi, meiltä voi tilata erityiskoulutus- ja luentokokonaisuuksia. Kartoitamme etukäteen asiakkaan tarpeet, toimintaympäristön ja toimialan erityispiirteet. Suunnittelemme ja toteutamme koulutukset kartoituksen pohjalta. Monet koulutuksista pystytään toteuttamaan tarvittaessa myös ammattipätevyyskoulutuksina.

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä juuri teille soveltuva turvallisuuspäivä!

Rahan arvoinen vinkki − Kela korvaa koulutuskuluja

Tiesitkö, että Kela korvaa ensiapukoulutuksen ja -tarvikkeiden kuluista työnantajalle ja yrittäjälle sairausvakuutuslain perusteella ensiapuvalmiuden ylläpidosta aiheutuneet tarpeelliset ja kohtuulliset kustannukset. Tällaisia kustannuksia ovat muun muassa työnantajan palveluksessa oleville työntekijöille järjestetyn ensiapukoulutuksen kustannukset.

Kela-korvaus voi olla enimmillään jopa 60 % kustannuksista. Työnantajat hakevat korvausta 6 kk:n kuluessa tilikauden päättymisestä. Yrittäjät hakevat korvausta 6 kk:n kuluessa laskun maksusta.

Protektun järjestämät ensiapukurssit täyttävät Kelan vaatimukset.

Tutustu tarkemmin Kelan ohjeistukseen